November 8, 2020

• by

1. Seperti sedia maklum, kerajaan Malaysia telah mengumumkan PKPB yang akan berkuatkuasa bermula 9 November 2020 sehingga 6 Disember 2020. 2. Pihak Jabatan Pendidikan Negeri Johor (JPNJ) melalui unit swasta juga telah mengeluarkan kenyataan berhubung arahan penutupan sekolah di seluruh negeri Johor dan pelajar-pelajar yang tinggal di Asrama juga disuraikan. 3. Sehubungan dengan itu, adalah diumumkan bahawa SMATT juga akan ditutup sepanjang tempoh PKPB dan semua penghuni asrama dibenarkan untuk… Read More »Notis : PENUTUPAN SEKOLAH BERSEMPENA PERINTAH KAWALAN PERGERAKAN BERSYARAT (PKPB)

Sesi Temuduga Pelajar Tingkatan 1 dan 2 serta Pelajar Tingkatan 5 Fast Track

• by

Pada 7 November 2020, Sesi Ujian Kelayakan & Temuduga Terbuka bagi pengambilan pelajar sesi persekolahan 2021. Seramai 14 orang calon telah hadir bagi permohonan kemasukan ke Tingkatan 1 dan 2 orang bagi kemasukan pelajar Tingkatan 5 (Fast Track).Terima kasih kepada semua yang hadir. Bagi yang belum berpeluang untuk hadir, masih ada 1 lagi peluang iaitu pada 12 Disember 2020 akan datang. Atau boleh datang walk-in pada bila-bila masa waktu pejabat.