Skip to content

Pelajar Sulong di bumi Thailand

  • by

Alhamdulillah , pelajar sulong kami Muhamad Haikal Ibnu Azman . Sekarang belajar di Princess Naradhiwas University , Thailand. Doakan semoga Alif Haikal berjaya ye kawan-kawan.

Pesanan bermakna daripada alumni Madrasah (Muhamad Haikal Ibnu Azman) untuk pelajar-pelajar Madrasah:

“Ucapan ringkas untuk sahabat sahabat dan pelajar di madrasah Mtaq Tanwiriah yang sedang berjuang mengkhatamkan al-quran dan ada juga sedang dalam proses syahadah.

Ana tahu bukan mudah nak khatam, tapi semua bergantung pada niat kita, InshaAllah jika niat kita betul, Allah bantu. Ana harap ada pelajar daripada sana sambung pengajian ke sini.

Tidak lupa juga terima kasih kepada ustaz-ustaz ana di sana yang banyak membantu ana, mendidik sehingga sekarang – Ustaz Mohd Afifuddin Md Jamil, Ustaz Kamal Nizam, Ustaz Syamil Hanafi, Ustaz Kamalulhysham Mohd Suhut, Ustaz Akmal Nadzri dan lain lain lagi. Semoga Allah membalas jasa baik kalian dengan sebesar-besar ganjaran. Allahumma ameen.”

Setulus ikhlas dari Muhamad Haikal Ibnu Azman

Syukran jazilan diucapkan kepada semua penaja,penyumbang, pewakaf, ibu bapa,masyarakat serta para pendidik untuk kejayaan serta sumbangan-sumbangan yang telah diberikan.

Semoga Allah ganjarkan pahala berpanjangan serta rahmat kepada kita semua aamiin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *