JADUAL KELAS ONLINE SEKOLAH MENENGAH TAHFIZ AT-TANWIRIAH

• by

Pada 7 November 2020 yang lepas, telah diumumkan Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB) pada seluruh negeri kecuali Kelantan, Pahang dan Perlis pada 9 November hingga 6 Disember. Pihak sekolah telah mengambil inisiatif menyediakan jadual kelas Online bermula pada 10 November.

Inisiatif ini diambil bagi membantu pelajar tidak tercicir dalam pelajaran dan diharap ibu bapa semua dapat memberikan sokongan dan bersama-sama membantu pihak sekolah dalam membimbing anak-anak pelajar ini.

Jika ada sebarang masalah atau pertanyaan berkaitan jadual Kelas Online atau pelajaran, pelajar atau ibu bapa boleh bertanya pada guru subjek yang berkenaan.

Semoga wabak pandemic Covid19 beransur pulih dan anda semua dijauhkan daripada sebarang penyakit merbahaya dan wabak ini. Aaamiinn~