Skip to content

TAHNIAH BUAT CALON SMA & SPM 2022

8 Jun 2023 | Khamis

Alhamdulillah, syukur ke hadrat Ilahi dengan limpah izin-Nya, keputusan SPM & SMA 2022 telah disampaikan dalam Majlis Penyerahan Keputusan SMA & SPM 2022. Majlis telah berlangsung pada jam 10.00 pagi di Dewan Ibnu Sina, SMATT.

Alhamdulillah, seramai 5 orang pelajar telah mendapat 7A, seorang pelajar mendapat 6A dan 2 orang pelajar mendapat 5A. Syabas!

Bagi keputusan SMA pula, seorang pelajar telah memperoleh Jayyid Jiddan dan 8 orang Jayyid. Syukur alhamdulillah..Turut menjadi kebanggan SMATT apabila keputusan mencatatkan 100% lulus bagi SPM & SMA 2022. Sekali lagi tahniah diucapkan!

Bagi menyempurnakan majlis, keputusan peperiksaan telah disampaikan oleh Tuan Mudir Am Madrasah At-Tanwiriah, Ustaz Kamalulnizam Bin Mohd Suhut (Kamal Nizam)dengan diiringi oleh Tuan Pengetua, Ustaz Mohd Hanafi Bin Mohd Norza (Hanafi Norza).

Syabas dan tahniah diucapkan buat para pelajar yang telah mendapat keputusan yang cemerlang. Tidak dilupakan ucapan terima kasih buat para asatizah yang telah berhempas pulas dalam memastikan kejayaan anak-anak ini. Semoga Allah SWT memberkati para asatizah dan seluruh warga SMATT. Amin🤲🏻

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *